Házhozszállítás utánvét: 2390 Ft - Csomagpont és automata szállítás utánvét: 2190 Ft. Packeta utalás 1190 Ft

Porzsákok, porzsáktartók, filterek, szűrők, porszívófejek, kefék, csövek, kábelek, motorok

Nincsenek termékek a kosárban.

Return to shop

BUZZY NEDVES TÖRLŐKENDŐ BÚTOR ÁPOLÓ ÉS TISZTÍTÓ 48DB/CSOMAG

790 Ft

A Buzzy nedves törlőkendőjével hatékonyan tudja a bútorokon lévő port, ujjlenyomatot letisztítani, méghozzá más tisztítószer használata nélkül. Nem kell a kendőt a felülethez dörzsölni minden erőnkkel, mert egy egyszerű törlő mozdulattal már el is tüntethetjük az oda nem illő koszt.

A törlőkendő használatával ápolhatja és tisztíthatja a bútorát, amolyan kettő az egyben hatással bír, ami a hétköznapokban hatalmas segítség lehet. Nem csak időt és energiát spórol Önnek, de a pénztárcáját is kíméli, mert nem kell külön tisztítószert vennie a bútorok ápolásához és a tisztításához, hanem eme mindkét hatás egy termékben benne van.

Felhasználása:
Bontsa ki a csomagolásból a kendőt, majd elkezdheti a bútorok letörölgetését. Fontos, hogy nem kell előtte külön lefújni a bútorok felületét tisztítószerrel, hiszen a kendő kellőképp át van itatva erre használatos tisztítószerrel.

Figyelmeztetés:
A Buzzy nedves törlőkendőjével ne töröljön más felületeket, csak bútort, hiszen más felületre nem olyan hatással van, mint a bútorokra! Az üveg illetve fürdőszobai csempe és egyéb felületekhez az ahhoz használatos törlőkendőt használja, így elkerülheti például az üvegek csíkos felületűvé válását.

error: A tartalom védett!