Házhozszállítás utánvét: 2390 Ft - Csomagpont és automata szállítás utánvét: 2190 Ft. Packeta utalás 1190 Ft

Porzsákok, porzsáktartók, filterek, szűrők, porszívófejek, kefék, csövek, kábelek, motorok

Nincsenek termékek a kosárban.

Return to shop

GLANZ MEISTER CITROMOS SÚROLÓTEJ MIKROSZEMCSÉKKEL 750G

990 Ft

Glanz Meister – innovatív mosogató- és tisztítószer sorozat.
Annak a ténynek köszönhetően, hogy a Glanz Meister márka csak a mosó- és tisztítószerekre koncentrál, biztos lehet benne, hogy a legmagasabb minőségű termékeket kapja.
Mindegyik terméket teszteltük és adaptáltuk a fogyasztók jelenlegi igényeihez. A kínálatunk tartalmaz tablettákat, gélt, öblítőszert, sót, mosogatószert (folyadék és tabletta), mosogatószereket és súrolótejet.
A Glanz Meister tökéletes választás azok számára, akik a legkeményebb szennyeződések elleni küzdelemben hatékonyságot várnak el.

A Glanz Meister citromos súrolótej mikroszemcsékkel erőteljesen tisztítja, hatékonyan eltávolítja a zsíros és a makacs szennyeződéseket. Gyengéd a felülethez, friss citrom illattal, könnyen leöblíthető.
Felhasználási területei: a konyhában tűzhelyek, edények, kerámia főzőlap, munkalapok és mosogatók, valamint a fürdőszobában fürdőkád, zuhanyzó, mosdó, WC és csempe.

Legyen körültekintő! Ne használja festett / festett műanyag felületeken és érzékeny anyagokon! Ne használja textilszöveten és alumínium felületeken. Használat előtt vigyen fel egy kis mennyiséget, nem feltűnő helyre a hatás ellenőrzése érdekében. Kerülje az erőteljes dörzsölést.

error: A tartalom védett!