Házhozszállítás: 1990 Ft - Csomagpont és automata szállítás: 1790 Ft

Porzsákok, porzsáktartók, filterek, szűrők, porszívófejek, kefék, csövek, kábelek, motorok

Nincsenek termékek a kosárban.

Return to shop

GLANZ MEISTER MOSOGATÓGÉP TISZTÍTÓ TABLETTA (2DB/TASAK)

1490 Ft

A Glanz Meister kifejlesztette a tökéletes mosogatógép tisztító tablettát, ami hatékonyan tisztítja meg mosogatógépét a szennyeződésektől, valamint a vízkövesedést is megakadályozza.

Ha Önnek is gyakran jelent gondot, hogy mosogatógépét eltömíti a vízkő, vagy időnként lerakódik benne a mosogatásból származó ételmaradványok egy része, akkor érdemes lenne elgondolkodnia azon, hogy be kéne szereznie egy mosogatógép tisztító tablettát.

Felhasználás:
A mosogatógép tisztító tablettával indítson el egy mosogató programot úgy, hogy a gépbe ne tegyen edényeket. A tabletta teljesen fel fog oldódni, és vízkőteleníti, tisztítja és fertőtleníti a mosogatógépe belsejét.

Figyelmeztetés:
Nem gyógyászati eszköz, így kérem, ne nyelje le! Más háztartási gép tisztítására ne alkalmas! Ne adja oda gyermekének, hiszen ez a gyerekek számára is veszélyes lehet, ha a szájukba veszik. A csomagoláson vagy a csomagolásban lévő használati útmutató elolvasása után az abban leírtaknak megfelelően használja a Glanz Meister mosogatógép tisztító tablettáját.

error: A tartalom védett!