Házhozszállítás utánvét: 2390 Ft - Csomagpont és automata szállítás utánvét: 2190 Ft. Packeta utalás 1190 Ft

Porzsákok, porzsáktartók, filterek, szűrők, porszívófejek, kefék, csövek, kábelek, motorok

Nincsenek termékek a kosárban.

Return to shop

PACLAN PRACTI MAXI ROLL TÖRLŐKENDŐ (50DB/TEKERCS) 25CMX40CM

1790 Ft

A Paclan Practi Maxi Roll törlőkendője bármilyen alkalomból, akár még szalvétának is tökéletes. A 25 * 40 centiméteres lapocskákból összesen 50 darab elérhető egy kiszerelésben. Szaggatott, téphető rész választja el őket egymástól, ami egy karton göngyölegre van felcsavarva.

A Paclan mindig tudja, mi kell a háztartásába! Nem csak szalvétaként tökéletes a Practi Maxi Roll törlőkendő, de például, ha valami kiömlik, könnyűszerrel fel lehet vele itatni. Jó a nedvszívó képessége, könnyen elválaszthatóak egymástól a lapok!

 

Felhasználása:

Kirándulások alkalmával, családi ebédhez szalvétának, vagy általános konyhai kéztörlőnek is kiválóan alkalmas. Már egy darabnak is a vastagsága elegendő bármilyen folyadék felszívásához.

 

Figyelmeztetés:

Ne hagyja, hogy gyermeke a Paclan Practi Maxi Roll törlőkendőjével játszanak, illetve arra rajzoljanak! Egyszerre csak egy törlőkendőt használjon, hiszen ennek a vastagsága elegendő kézzörlésre illetve némi folyadék felszívására is.

 

Praktikus kiszerelés, mely kis helyen is elfér, így mindig Önnel lehet. Csomagoljon gyermekének az uzsonnájához is egy törlőkendőt, hogy biztos legyen abban, a kisgyerek nem a ruhájába törli majd uzsonna után a kezét, hanem a Paclan törlőkendőjébe.

error: A tartalom védett!