Házhozszállítás utánvét: 2390 Ft - Csomagpont és automata szállítás utánvét: 2190 Ft. Packeta utalás 1190 Ft

Porzsákok, porzsáktartók, filterek, szűrők, porszívófejek, kefék, csövek, kábelek, motorok

Nincsenek termékek a kosárban.

Return to shop

GLANZ MEISTER MOSOGATÓGÉP TABLETTA (90DB/TASAK)

5790 Ft

Egységár: 64 Ft
/
db

 

Egy mosogatógép tabletta, ami a Glanz Meister jóvoltából hatékonyan, mégis egyszerűen tisztítja meg edényeit, tányérjait és poharait, de még az evőeszközökön sem hagy semmiféle foltot. Bizonyosodjon meg Ön is erről a meglepő tisztaságról!

A mosogatógép tabletta hamar, és teljes mértékben feloldódik a vízben, így nem kell attól tartania, hogy mosogatószer maradvány kerül a mosás után is az evőeszközökre és az edényeire. Maradéktalan tisztítás, hatékony fertőtlenítés és csillogó ragyogás jellemzi majd a mosogatás utáni eredményt.

Felhasználás:
A mosogatógép tablettát csak tegye a mosogatógépébe, miután az edényeket is belehelyezte, majd kapcsolja be a mosogató programot. A tabletta teljesen feloldódik a vízben, és megtisztítja minden szennyeződéstől az edényeit.

Figyelmeztetés:
A tabletta nem helyettesíti a gyógyászatban lévő tablettákat, így elfogyasztásuk, lenyelésük sem ajánlott. Gyerekek kezébe ne adja a mosogatógép tablettát, valamint figyeljen arra is, hogy a tabletta behelyezése után alaposan mosson kezet, főleg, ha épp étkezéshez készül.

A használati útmutatóban leírt módon használja a tablettát, amit a csomagoláson találhat meg.

error: A tartalom védett!