Házhozszállítás utánvét: 2390 Ft - Csomagpont és automata szállítás utánvét: 2190 Ft. Packeta utalás 1190 Ft

Porzsákok, porzsáktartók, filterek, szűrők, porszívófejek, kefék, csövek, kábelek, motorok

Nincsenek termékek a kosárban.

Return to shop

DER WASCHKÖNIG OXI FOLTELTÁVOLÍTÓ FOLYADÉK MULTI 1500 ML (SELYEM, GYAPJÚ, SZÍNES ANYAGOKHOZ EGYARÁNT!)

1990 Ft

A Der Waschkönig oxi folteltávolító folyadék rendkívül gyorsan hat, a makacs foltok ellen is kiváló tisztítószer, ami a ruhák és egyéb szövetek tisztaságát és frissességét is biztosítja.

Formulája hatékonyan távolítja el a más mosószerek által visszamaradt maradványokat, valamint a benne maradt vegyszer maradványokat és egyéb foltokat is, már az első használatkor eltávolítva a ruhaanyagba beivódott piszkot, akár alacsony hőmérsékleten is.

A Der Waschkönig tisztítószere kényelmesen használható a szokásos mosóporral vagy géllel is, hiszen selyem, gyapjú vagy színes anyagon is ugyanolyan hatékony.

Használható:

Kávéfolt, vérfolt, fűfolt, ételnyom, olajfolt, és még rengeteg féle folt kitisztítására.

Felhasználása:

A benedvesített anyagra öntsön rá egy keveset a folyadékból, és a ruha anyagát összedörzsölve oszlassa el egyenletesen a folton. Hagyja egy kicsit hatni a szert, majd akár kézzel, akár mosógépbe téve tisztítsa meg az anyagot a folttisztítótól és a kosztól egyaránt.

Figyelmeztetés:

Fehér és színes ruhákra is javasolt, mert nem roncsolja az anyag színét, így ruhái ugyanolyan színekkel teliek és újszerűek lesznek, mint a kezelés előtt.

Kategória:
error: A tartalom védett!