Házhozszállítás utánvét: 2390 Ft - Csomagpont és automata szállítás utánvét: 2190 Ft. Packeta utalás 1190 Ft

Porzsákok, porzsáktartók, filterek, szűrők, porszívófejek, kefék, csövek, kábelek, motorok

Nincsenek termékek a kosárban.

Return to shop

GLANZ MEISTER EDÉNYÖBLÍTŐ MOSOGATÓGÉPHEZ 920 ML

1990 Ft

Miért használna sima vizet az edényei öblítésére, amikor létezik egy olyan csodálatos szer, mint az edényöblítő, ami nem csak elöblíti az edényeit, és leöblíti róla a mosogatószer után rajtamaradt habot, de még higiéniai szempontból is kiváló, hiszen fertőtleníti az edényeit?

Az edényöblítőt érdemes egy ugyanolyan márkájú mosogatógépbe való mosogatógéllel, tablettával kombinálni, hiszen így nagyobb hatást érhet el. Így tehát a Glanz Meister mosogatógélét ajánlanánk ehhez a csodálatos edényöblítőhöz, hogy ne csak az edényeit, de a mosogatógépét is védhessük.

Felhasználás:
Öntsön az edényöblítőből a mosogatógép e megfelelő szektorába egy keveset, majd indítsa el a programot, és várja ki a megfelelő hatást.

Figyelmeztetés:
Ne fogyassza el az edényöblítőt, hiszen emberi és állati fogyasztásra nem alkalmas. Ezen kívül még a virágait sem érdemes ezzel locsolni, higyje el. Rendeltetésszerű használat mellett negatív következmények nem fordulnak elő. Mindig a csomagoláson lévő használati útmutató alapján használja a terméket! Ne kerüljön szembe! Szembe kerülés esetén bő meleg vízzel mossa ki belőle, és után érdemes felkeresnie háziorvosát.

A Glanz Meisterben mi még sosem csalódunk, hiszen ez a márka igyekszik mindig a lehető egjobb minőséget és teljesítményt szolgáltatni a felhasználói számára.

error: A tartalom védett!