Házhoz szállítás, GLS csomagpont: 1490 Ft

Porzsákok, porzsáktartók, filterek, szűrők, porszívófejek, kefék, csövek, kábelek, motorok

Porzsákok, porzsáktartók, filterek, szűrők, porszívófejek, kefék, csövek, kábelek, motorok

DER WASCHKÖNIG OXI FOLTELTÁVOLÍTÓ FOLYADÉK MULTI 1500 ML (SELYEM, GYAPJÚ, SZÍNES ANYAGOKHOZ EGYARÁNT!)

1790 Ft

A Der Waschkönig oxi folteltávolító folyadék rendkívül gyorsan hat, a makacs foltok ellen is kiváló tisztítószer, ami a ruhák és egyéb szövetek tisztaságát és frissességét is biztosítja.

Formulája hatékonyan távolítja el a más mosószerek által visszamaradt maradványokat, valamint a benne maradt vegyszer maradványokat és egyéb foltokat is, már az első használatkor eltávolítva a ruhaanyagba beivódott piszkot, akár alacsony hőmérsékleten is.

A Der Waschkönig tisztítószere kényelmesen használható a szokásos mosóporral vagy géllel is, hiszen selyem, gyapjú vagy színes anyagon is ugyanolyan hatékony.

Használható:

Kávéfolt, vérfolt, fűfolt, ételnyom, olajfolt, és még rengeteg féle folt kitisztítására.

Felhasználása:

A benedvesített anyagra öntsön rá egy keveset a folyadékból, és a ruha anyagát összedörzsölve oszlassa el egyenletesen a folton. Hagyja egy kicsit hatni a szert, majd akár kézzel, akár mosógépbe téve tisztítsa meg az anyagot a folttisztítótól és a kosztól egyaránt.

Figyelmeztetés:

Fehér és színes ruhákra is javasolt, mert nem roncsolja az anyag színét, így ruhái ugyanolyan színekkel teliek és újszerűek lesznek, mint a kezelés előtt.

Kategória:
error: A tartalom védett!