Házhozszállítás utánvét: 2390 Ft - Csomagpont és automata szállítás utánvét: 2190 Ft. Packeta utalás 1190 Ft

Porzsákok, porzsáktartók, filterek, szűrők, porszívófejek, kefék, csövek, kábelek, motorok

Nincsenek termékek a kosárban.

Return to shop

DER WASCHKÖNIG MOSÓGÉL UNIVERZAL (46 MOSÁS) 1625 ML

2290 Ft

Egységár: 1409 Ft
/
l

 

A Der Waschkönig folyékony mosógél minden hőfokon hatékony, és kémhatása alapján mind a pamut, mind a gyapjú alapanyagokra egyaránt alkalmazható. Már az első mosás alkalmával is kiválóan eltávolítja a foltokat.

A Der Waschkönig kíméletlenül bánik el a foltokkal, viszont rendkívül gyengéd a ruhaanyagokkal és egész napra friss, lágy illatot kölcsönöz számukra. A mosás folyamán a mosóportól eltérően a Der Waschkönig mosógél azonnal munkához lát. Megküzd a kellemetlen szagokkal járó foltokkal, a ruhákat pedig ragyogóvá és illatossá varázsolja.

A legnagyszerűbb hatás érdekében rakja be a mosószerrel megtöltött kupakot a mosógép dobjába!

Felhasználása:

A Der Waschkönig mosógéljét öntse a mosógépnek a mosópor adagoló részébe vagy egy kupaknyit tegyen a mosógép dobjába a kimosandó ruhák tetejére, majd a mosógépet biztonságos lezárást követően indítsa el.

Használható:

fűfoltokra, vérfoltra, olajfoltokra, ételmaradványok okozta foltokra, valamint számos egyéb makacs vagy könnyen tisztítható foltra.

Figyelmeztetés:

Ügyeljen arra, hogy gyerekek elől elzárva tartsa, valamint a lenyelés és a szembe jutás kockázata lehetőleg a legcsekélyebb mértékű legyen.

Kategória:
error: A tartalom védett!